Kuppelformede strukturer

PÅ JAKT ETTER UNIKE ARKITEKTURLØSNINGER? DA HAR DU KOMMET TIL RETT STED- KUPLER SOM VIL OVERRASKE ALLE

VikingDome designer, produserer og bygger unike kupler som ikke bare ser spektakulære ut, men som også har også spesielle egenskaper. Kupler tåler vind og snø bedre enn andre typer bygninger, og derfor kan kupler produseres med mindre og lettere materialer. Flere kupler kan kobles til et felles kompleks, kobles til eksisterende strukturer eller fungere som separate bygninger. Kuppelkonstruksjoner, belegg og andre parametere er tilpasset for hver klimasone. For å bygge kupler bruker vi ikke bare de beste tidsprøvde systemene, men også unike løsninger som vi har utviklet selv.

Med moderne moderne teknologi kan vi bygge en kuppelformet struktur for alle formål, for eksempel vinterhager, drivhus, bolighus, glassvindurt, en kuppel for arrangementer eller en beskyttende kuppel. Vi deltar i alle faser av kuppelkonstruksjonen, fra visualisering og design til produksjon og konstruksjon. Ved å velge oss er du garantert å få de beste kuppeløsningene.

Kuppeldesign

Kuppelform aspekter og designalternativer.

Les mer >

Kuppeltilbehør

Ekstra elementer som tilfører mer funksjonalitet til kuppelen

Les mer >

Hvis du vet hvilken type, formål og diameter på kuppelen du ønsker deg, kan du bruke vår priskalkulator og få et spesialtilbud!

Har du en visjon om kuppelen din i tankene? Kontakt oss, og vi vil hjelpe deg med å oppfylle drømmeprosjektet ditt. Vi gjør det til virkelighet!

Kuppel takvinduer

Med utgangspunkt i teknologien vår, kan vi produsere moderne og estetiske kuppelvinduer som ikke bare sørger for belysning, men som også kan bli den viktigste arkitektoniske aksenten til en bygning. Kuppelvinduet kan monteres med spesielle automatiske vinduer eller åpning for røykutsug. Vi kan montere glass med anti-kondenserende overflate eller oppvarmet glass. Vi tilbyr enkle, doble eller til og med trippel-glaserte kuppeltakvinduer.

Kuppel vinterhager og drivhus

Kuppelbygninger er ofte førstevalget til designere av vinterhager, drivhus og dyreparker. En god fordeling av luftstrøm og naturlig lysfordeling i kuppelen sikrer gode forhold for plantene. Vi bygger klimatroniske kupler med klimakontrollsystemer som gjør det mulig å dyrke frem tropiske planter, selv i den nordlige klimasonen. Det sikrer også styrt diffusjon av ulik solstråling til kuppelens indre, samt regulering av temperatur, luftfuktighet og luftstrøm. Det gir muligheten til å bygge store rom uten kolonner og bjelker, noe som er svært gunstig i forhold til av bygging av kupler.

Kuppelkaféer og restauranter

Bygninger med kupler tiltrekker seg oppmerksomheten til folk som en magnet. Legg til ekstra estetisk verdi for bedriften din med kuppelformede kafeer og restauranter. Dine potensielle kunder er ikke bare ute etter spesielle steder å slappe av på, men også muligheten til å ha et måltid og bli underholdt. Vi kan også bygge sesongbaserte midlertidige paviljonger og isolerte glassrestauranter for alle årstider. Kafeer kan bygges på vann eller sanddyner. Fortell oss om drømmene dine og vi vil gjøre det til en realitet for kundene dine.

Kuppelhoteller og campingplasser

Kuppelformede bygninger er spesielt attraktive for bedrifter som tilbyr overnattingstjenester. Bygninger av eksepsjonell arkitektur og utforming tiltrekker seg oppmerksomheten til ferierende og turister. Vi bygger campinghytter, luksuriøse feriehus i glass og andre komplekser med kupler.

Kuppelboliger

Kuppelformer kan også tilpasses bolighus. Folk som er ute etter en naturlig og harmonisk plass de kan tilbringe livet i, velger kuppelhus. I slike hus implementeres autentiske interiørløsninger, og mulighetene til å utnytte lyset er ubegrensede. Vi kan også bygge energieffektive boliger av høyeste standard for folk i den nordlige regionen, og lakoniske hjem med lyse strukturer for folk i sør. Vi tilbyr et bredt utvalg av konstruksjoner og overflatebehandling for kuppelhus.

Kupler for arrangementer

Lette og hurtigmonterte kupler lages for konserter, fester eller utstillinger. Kuplene kan kobles sammen til et kompleks. Slike kupler er belagt med PVC-telt som kan deles inn i gjennomsiktige og solblokkerende seksjoner. Kupler for arrangementer er montert på et solid fundament og festet til tung ballast eller festet til bakken. Fastheten på kuppelstrukturen og tykkelsen av teltet er valgt i henhold til det geografiske området for å kunne stå imot snø og vindbelastninger.

Scener og plattformer med kupler for arrangementer

Vi produserer plattformer som er raske å montere (lettvekt og plassbesparende) for arrangementer eller stasjonære plattformbygninger med ekstra tilbehør til lette installasjoner og andre hjelpestrukturer. Ingen ekstra søyler og massive strukturer – kupp-plattformer ser lette ut og er funksjonelle.

Kupler for idrettsanlegg

Kupler er perfekt tilpasset til ridning eller løp med hester, andre idrettsaktiviteter, så vel som tennisbaner, dansesaler, isarener, etc. En kuppel for idrett eller lignende aktiviteter kan være eggformet, eller ha ovale- eller avrundede rektangulære former. Våre arkitektoniske muligheter gjør at vi kan tilpasse behovene til et bestemt prosjekt, samtidig som vi beholder attraktive kuppelformer.

Beskyttende kupler

Kupler har som formål å beskytte eksisterende strukturer eller områder fra påvirkning fra atmosfæren som sol, regn, snø og vind. Kupler av denne typen brukes til å dekke til eksisterende bygninger eller beskytte gjenstander og historiske strukturer. De kan tilpasses museer, arkeologiske utgravninger, etc. Beskyttende kupler kan være både midlertidige og stasjonære bygninger. Glass, polykarbonat eller klare teltkupler brukes vanligvis for å tilpasses til miljøet og slippe inn så mye lys som mulig

Kuppelhangarer for fly

Metallformede kupler med hel- eller halvkulerammer er designet for klatreplanter. Vi lager flotte klatreplanter med kuppelarkitektur. Alt du trenger å gjøre er å plante klatreplanter under kuppelkantene, hvor bladene vil danne en imponerende og unik struktur som forandrer seg hvert år.

Kuppeldrivhus

Flott valg for de som leter etter et unikt sted for hagearbeid. Kuppeldrivhus er praktiske siden de kan forvandles til lysthus eller veksthus. De leveres med åpne vinduer, spesielle dører og ventilasjonskamre. Vi kan bygge enkle teltdekkede drivhus for tradisjonelt hagearbeid eller luksuriøse drivhus i glass for harmonisk avslapning omgitt av planter.

Kuppellysthus

Du kan ha en flott kveld i et slikt lysthus, og nyte resten av kvelden under kuppelhvelvet. Lysthus blir ofte skadet av sterk vind, siden den åpne belegningskonstruksjonen gjør at det fungerer som et seil. Vi kan bygge elegante og eksklusive lysthus med kupler som er mye sterkere og mer motstandsdyktige for sterk vind. Vi tilbyr små lysthus til få personer for private hager eller større paviljonger for arrangementer.

Klatrestativer og lekeplasser med kupler

Kuppelformer er perfekte til klatrestativer på lekeplasser. De utvikler barns motorikk, fantasi og selvfølgelig fysisk aktivitet. Vi designer og produserer trygge lekeplasser og separate klatrestativer der barn kan leke og bli kjent med verden.

Leter du etter nødvendig informasjon?

For mer informasjon, besøk kuppeldesign, konstruksjon, overflatebehandling eller supplerende nettsider. Der finner du mye informasjon om de forskjellige kuppemulighetene. Du kan også bruke en kalkulasjonskalkulator eller fylle ut et forespørselskjema.

Kuppeldesign

Kuppelform aspekter og designalternativer.

Les mer >

Kuppeltilbehør

Ekstra elementer som tilfører mer funksjonalitet til kuppelen

Les mer >

Hvis du vet hvilken type, formål og diameter på kuppelen du ønsker deg, kan du bruke vår priskalkulator og få et spesialtilbud!

Har du en visjon om kuppelen din i tankene? Kontakt oss, og vi vil hjelpe deg med å oppfylle drømmeprosjektet ditt. Vi gjør det til virkelighet!

Send oss en melding!