Kuppeltilbehør

TILBEHØR TIL STATISKE KUPLER

Åpne takvinduer

Kuppelen kan utstyres med trekantet, femkantet eller sekskantet stigende takvindu som brukes til ekstra ventilasjon.

Vinduer for røykutsug

Vinduer med automatisk åpning for røykutsug fra lokalene. Automatiske elektriske aktuatorer 24V eller 230V opererer i et kompleks med brannalarm.

Servicestige

Vi tilbyr buede stålstrukturer med trinn og rekkverk for adgang til glassfasade. Stigen inneholder en buet skinne gjennom kuppelens omkrets, og mekanisk eller elektrisk utstyr for rotasjon av stigen til arbeidsstilling. Servicestigen kan monteres på innsiden eller på utsiden.

Belysningsløsninger for kupler

Ulike typer armaturer kan festes til rammen eller montasjene. Ledninger er festet i kanaler eller i aluminiumprofiler. Løsninger for standardbelysning eller komplekse belysningssystemer for arrangementer, installasjoner eller projeksjoner er tilgjengelige.

KUPPELTILBEHØR MED PVC-TELT TILDEKKING

Glidelås-vinduer

Trekantede glidelås-vinduer – PVC teltvinduer er festet med glidelåser. Det er et avtagbart nett mot insekter på innsiden.

Ventilasjonsåpning

Den øverste delen av kuppelen er utstyrt med selvventilerte kamre.

Mobilt gulv

Avhengig av type arrangement og antall personer, så tåler gulvet 400kg-800kg per kvm. Gulvet består av fuktsikkert, laminert kryssfiner med glatt overflate, teppe eller annen overflatefinish. Stål støtter anti-korrosjonsramme med varmt sinkbelegg Zn.

Sirkeldør

Denne typen inngang er utstyrt med inngangsbue montert på kuppelrammen. Den kan benyttes som åpen inngang eller dekkes til med teltgardiner.

HEXA-dør

Dørene dannes ved å fjerne flere kuppelelementer og etterlate den sekskantede inngangen. Den kan benyttes som åpen inngang eller dekkes med teltgardiner.

O-dør

O-dør design brukes når man vil ha en stilig sjalusigardin. Denne sjalusien er utstyrt med en standard åpningsdør med glass eller fyllstoff, profilrammer av plast eller aluminium, dørhåndtak og låser. Dørmålene kan justeres individuelt.

O-tunnel sjalusi

O-tunnel design uten dør brukes når man trenger passasje mellom flere kupler.

Reklame på kupler

Vi kan tilby opphengt, pålimt eller trykt reklame på kuplene dine. I tillegg installerer vi bannerholdere.

Grus ballast

Ballastalternativer: betongblokker, metallvekter, sandposer og vanntanker. De brukes vanligvis dersom boring eller stasjonære fundament ikke kan utføres.

Leter du etter nødvendig informasjon?

Hvis du vil ha mer informasjon; besøk kuppeldesign, overflatebehandling eller andre supplerende nettsider. Der finner du mye informasjon om de forskjellige kuppemulighetene. Du kan også bruke en kostnads-kalkulator eller fylle ut et forespørselsskjema.

Kuppeldesign

Aspekter av geodesiske former og designmuligheter for kupler.

Les mer>

Hvis du vet hvilken type, formål og diameter på kuppelen du ønsker deg, kan du bruke vår priskalkulator og få et spesialtilbud!

Har du en visjon om kuppelen din i tankene? Kontakt oss, og vi vil hjelpe deg med å oppfylle drømmeprosjektet ditt. Vi gjør det til virkelighet!

Send oss en melding!